onsdag 14 april 2010

Innovationslägret

Nu har det äntligen blivit tid för lägret i Kunstenniemi. Vi kom hit igår och vi har ett eget sexpersoners rum där vi jobbar och sover. Utrymmerna är helt okej och det är skönt att komma ut i naturen. Synd bara att det är så dålig luft i rummet...


Starten på lägret har gått bra och innovationsprocessen kom snabbt igång. Vi har funderat mycket på vad som skulle inspirera oss till att bli och hållas som kunder i banken. I våra läsecirklar har vi lärt oss att man måste vara annorlunda för att sticka ut och dra uppmärksamhet.


Vi har tre datorer och vi jobbar alla tillsammans med våra ideér. Hittills har vi kommit fram till tre innovationer som vi tror starkt på. Innovationerna gjorde vi först som tankekartor som M och O nu just håller på att editera på dator medan D och L håller på att skriva djupare förklaring på tankekartorna. Och vi S och E sitter och uppdaterar bloggen.


Arbetet börjar småningom bli på slutrakan och det som är kvar är sammanställningen av arbetet samt att göra presentationen till fredag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar