fredag 12 mars 2010

Tidsplanen gjord!

Godmorgon!
Idag steg gruppen upp tidigt för att sammanställa tidsplanen och delegera uppgifter. D kunde tyvärr inte vara på plats men annars var hel gruppen samlad. Så här ser våra uppgifter ut under kommande veckor men en mer utförlig tidsplan finns uppladdad i Moodle.

Eftersom vi har så många uppgifter att göra beslöt vi ganska snabbt att dela upp uppgifterna. E, M, och O kommer att göra intervjuer med folk från tre olika företag i branschen som uppdragsgivaren är verksam i. Intervjuerna kommer att fungera som grund i branschanalysen. L kommer att gör spontana företagsbesök och S kommer att göra förhandsbokade företagsbesök. D kommer att jämföra företags telefontjänster. Information och intryck från dessa besök samlas för att bilda en uppfattning om hur olika företag bemöter unga kunder och vilka tjänster de erbjuder.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg kommer vi även att göra en enkät. Denna kommer vi alla att utföra tillsammans eftersom vi behöver minst 200 olika svar. Enkäten kommer vi att dela ut under tre dagar i studentrestaurangern i Åbo under vecka 12.

Gruppen kommer även att träffas under två läsecirklar och tidpunkten för dem har bestämts till 31.3 och 9.4.

NOIN58H önskar sina läsare ett trevligt veckoslut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar